Spandoeken gestolen

Onderwerp: Actie| 2 Reacties »

En daar gingen we dan! Prachtige spandoeken moesten ons bestaan en visie kenbaar maken. Ze hebben maar kort gehangen… iemand heeft ze doorgesneden en meegenomen. Inmiddels hebben we aangifte van diefstal bij de politie gedaan.

Restanten van een spandoek


 

 


2 reacties “Spandoeken gestolen”

 1. maria :

  Wat een geweldig goed initiatief.
  De Gemeente zou trots moeten zijn op burgers die hart hebben voor de omgeving binnen de gemeente Apeldoorn inplaats dat dit stuk unieke natuurgebied weer ten offer valt aan een projectontwikkelaar die alleen voor financieel rendement gaat onder het mom van…..
  Ga zo door!!

 2. AAklarenbeek :

  wij zijn tegen het appartementen
  complex van 22 meter hoog.
  Hoezo natuur???

Laat een bericht achter