Spelderholt op radio Apeldoorn (7 februari 2008)

Onderwerp: Algemeen, Publiciteit| 2 Reacties »

Na de Politieke Markt werd een aantal mensen direct bevraagd door Radio Apeldoorn. Dit werd rechtstreeks uitgezonden. Binnenkort kunt u de uitzending nog een keer beluisteren op www.radioapeldoorn.nl > donderdag > In de wandelgangen.


 

 


2 reacties “Spelderholt op radio Apeldoorn (7 februari 2008)”

  1. Veronica glas-in-lood :

    Er moet meer rekening worden gehouden met de bewoners en de bedrijven etc op Spelderholt, de buurt en vooral de natuur. Er mogen geen bomen om en er moet meer bos bijkomen.Maar ja wie zijn wij als het om geld ,,milioenen gaat, daar gaat per slot van rekening toch de werld aan kapot, erg dom!!!!

  2. "Veronica Huisin'tveld :

    Tja, wie zijn wij als het om geld “milioenen” gaat.dan zijn de bomen,de dieren de omwonenden, de kleine bedrijfjes, en clubs op het terrein niet meer belangrijk. het geld van de verhuur van de gebouwen van de afgelopen twee jaar is mooi binnen!! Verloren beloftes, slechte gewetens, geen geestelijke groei maar materiele groei!! Verantwoording voor de hemelpoort, oei wat zal Petrus het druk krijgen.

Laat een bericht achter