Menwedstrijden Beekbergen van baan (De Stentor, 26 mei 2010)

Onderwerp: Plannenmakers, Publiciteit| 1 Reactie »

BEEKBERGEN – De 26ste editie van de internationale menwedstrijd in Beekbergen gaat begin augustus niet door. De wedstrijd op Riant Equestrian Centre kampt mede door de financiële crisis met tekort aan sponsorgelden. Daardoor is de identiteit en kwaliteit van het evenement niet te waarborgen, aldus het bestuur.

,,We hebben heel lang gezocht naar een oplossing, maar helaas zijn we er niet in geslaagd er één te vinden. Wel denken we met het niet doorgaan een wijs besluit te hebben genomen. Want we doen het goed of niet”, verklaart Cindy Timmer namens de organisatie. Ze geeft aan dat het in de bedoeling ligt om in 2011 een doorstart te maken. De komende periode wordt gelijk gebruikt om de eigen organisatie tegen het licht te houden.


 

 


1 reactie “Menwedstrijden Beekbergen van baan (De Stentor, 26 mei 2010)”

 1. sportliefhebber :

  Als paardenliefhebber en sportjournalist kan ik me indenken dat sponsoren niet in de rij staan om deze evenementen te bekostigen.
  Een blik op uw website zegt velen al genoeg als men de zeer de slechte foto’s ziet die u op deze site heeft staan.

  Dit is stof tot nadenken gezien op uw evenement de officiële pers buiten het terrein wilde houden.

  Tot ons genoegen vernamen wij dat ook uw vergunningen niet in overeenstemming zijn met het door u georganiseerde evenement,
  dit is dan ook de werkelijke reden dat dit evenement geen doorgang mocht vinden en de sponsoren het af lieten weten.
  Vermeld dient tevens te worden dat de arrogante houding van één van de persvoorlichters tevens mede-organisator zeer onprofessioneel overkomt.
  Kort samen gevat, denken wij dat het de eerste jaren helemaal geen doorgang zal vinden. Want ook sponsors zijn gediend bij een goede organisatie en voor al geen belabberde amateurkiekjes.

Laat een bericht achter