Bouw Spelderholt kan beginnen

Onderwerp: Algemeen| 2 Reacties »

De Raad van State heeft vandaag beslist dat de woningen op het Spelderholtterrein mogen worden gebouwd en dat de herstelde kapvergunning mocht worden gegeven. Een treurige afloop, maar het is niet anders. De uitspraak is te vinden op internet: http://www.raadvanstate.nl/uitspraken/zoeken-in-uitspraken/tekst-uitspraak.html?id=75169&summary_only=&q=

Nu ook de natuurbeschermingswetvergunning voor een manege onherroepelijk is kan het oorspronkelijke plan (met minder dieren) worden gerealiseerd.


 

 


2 reacties “Bouw Spelderholt kan beginnen”

  1. Wil :

    Het is toch niet te geloven !
    Dat wordt bouwen voor leegstand met deze crisis.Hulde voor de strijders tegen deze onbegrijpelijke uitspraak.

  2. Nico Waagmeester :

    Dus ook de Raad van State laat zich leiden door het beginsel alles, maar dan ook alles door de bril van het neoliberalisme te zien: boven elk hoofdstuk, dus ook het milieuhoofdstuk staat het financieel voordeelbeginsel. Pas daarna gaat men kijken naar waar het in werkelijkheid omdraait. In dit geval natuurbeheer. Diep treurig!

Laat een bericht achter