Herten op Parc Spelderholt

Onderwerp: Rode lijst en andere dieren| 1 Reactie »

IMAG0742 IMAG0743

De laatste dagen worden er steeds loslopende herten op het terrein van Spelderholt gezien, en soms ook zelfs buiten het terrein.
Het blijken de herten te zijn van Parc Spelderholt, die blijkbaar in staat zijn over de afrasting van het hun toegemeten terrein te komen.

De directie van Parc Spelderholt, die gedurende de afgelopen anderhalve week al enige malen op deze voor mens en dier  gevaarlijke situatie  gewezen is, heeft vandaag de buurtbewoners een mail gestuurd waarin zij aangeeft de ernst van de situatie in te zien en bezig te zijn met het zoeken naar een oplossing in de vorm van een nieuwe, hogere omheining. Parc Spelderholt hoopt op korte termijn met de werkzaamheden te kunnen beginnen.

Omwille van de (verkeers)veiligheid vragen wij uw aandacht voor deze situatie.

Brief/mail van PS: 2014-016 AF aan buren PSH inzake herten


 

 


1 reactie “Herten op Parc Spelderholt”

  1. wouter :

    5 mrt. Op dit moment is men volop bezig de wei waarin al decennia lang damherten lopen van een nieuwe omheining te voorzien. Helaas heeft men er niet voor gekozen de omheining weer terug op de oorspronkelijke plaats te zetten maar dwars door een stuk bosplantsoen aan te leggen. Dat wil zeggen dat de bomen en struiken door de herten worden aangevreten en uiteindelijk zullen verzwakken.

Laat een bericht achter