Omheining Spelderholt

Onderwerp: Algemeen| 2 Reacties »

heknoordweg hekkonijnenkamp

De afrastering rondom het landgoed Spelderholt ziet er erbarmelijk uit…


 

 


2 reacties “Omheining Spelderholt”

  1. wouter :

    Nu er toch gewerkt wordt aan de omheining van de hertenweide zou het een mooi ding zijn als ook het gehele omliggende hekwerk onder handen zou worden genomen!!! Het is niet alleen ontsierend maar laat ook het wild van de Veluwe ontsnappen.

  2. wouter :

    Er is dan weliswaar een nieuw hek om de hertenwei gekomen, de herten zijn de afgelopen paar dagen alweer minimaal twee keer ontsnapt. De vorige keer heeft één dier dat met de dood moeten bekopen het is niet te hopen dat dat dit keer weer zal gebeuren……
    Tegen alle beloften en goede bedoelingen in is er helaas nog geen werk gemaakt van herstel van het hek dat het landgoed scheidt van de omliggende Veluwe.

Laat een bericht achter